VZW De Geuzen van Oud Beersel

Brouwerij Oud Beersel werkt nauw samen met VZW De Geuzen van Oud Beersel, die in januari 2007 op initiatief van een aantal vrienden werd opgericht.

De leden van de VZW zijn enthousiaste levensgenieters die actief of passief de streekproducten promoten en eeuwenoude tradities beschermen. Ze komen iedere maand samen voor een leerrijke maar aangename activiteit, gaande van een bezoek aan producenten van streekproducten tot het zich verdiepen in de geschiedenis van de lambiekbieren. Natuurlijk blijft het niet bij de theorie van het Bourgondische leven maar kan je er ook echt mee kennismaken.

Binnen de VZW De Geuzen van Oud Beersel nemen actieve leden deel aan werkgroepen, waaronder de gidsenpool voor de brouwerijbezoeken, de conservators voor het museum en de helpende handen voor eigen activiteiten of activiteiten van brouwerij Oud Beersel.

Als lid ben je dus ook actief betrokken bij het reilen en zeilen van brouwerij Oud Beersel. Je ontdekt de wondere wereld van de spontane gisting en je maakt achter de schermen de werking mee van een dynamische lambiekbrouwerij.

Meer info op www.VzwDeGeuzen.be